IVA MOJŽÍŠKOVÁ PUSTILA TIGUÁRA DO SVÉHO FITKA

Tiguar už dobyl svět a rád by zaútočil taky na vaše fitness centrum. Instruktoři v Německu, Rakousku, Maďarsku, Finsku, Norsku a ve Velké Británii hledají kvalitu, moderní technologie a design. Našli TIGUAR.

TYGR + JAGUÁR = TIGUAR

TIGUAR má v sobě vlastnosti obou šelem – je inteligentní, odvážný a nezávislý. Dokáže se rozdovádět při lekcích aerobiku, stepu nebo body and mind. Jak je silný, ukáže ve funkční zóně. Vrnět jako kočka dokáže při pilates nebo józe. Má mnoho tváří, pořád ale zůstává spolehlivým partnerem, který vás při lekci nenechá na holičkách.

Iva Mojžíšková – „Jsem holka a mám ráda barvy!“

Úspěšná trenérka a oblíbená instruktorka Iva Mojžíšková nedá na TIGUAR dopustit. Při výběru fitness vybavení pro svůj klub nechce dělat kompromisy. Má ráda špičkové technologie, kvalitu a vyhovuje jí taky cena. Co je ale nejdůležitější? Design! Barvy! Iva Mojžíšková má ve svém fitness centru stepy od Tiguar a ty jsou také její nejoblíbenější pomůcka.

Návrháři TIGUARU věnovali péči doslova každému detailu. Dobře si uvědomovali, že nářadí musí být funkční a zároveň pěkné. Fitness centrum totiž musí zaujmout na pohled. Kettlebell, overball, podložka, nakládací činky nebo stepy. Všechno ve čtyřech základních barvách.

tiguar-05

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *