Víme, proč tu jsme a jsme tu pro Vás

Náhoda to není. Ani náhodou. Celé roky sbíráme zkušenosti v oboru fitness. Celé roky působíme jako trenéři ve fitness centrech. Vedeme lekce skupinového cvičení a jezdíme po výstavách i konferencích. Neustále se vzděláváme v oboru a posunujeme fitness kupředu.

Ale hlavně: Pořád slyšíme volání po kvalitním a cenově dostupném nářadí pro každodenní cvičení v posilovnách, fitness centrech či malých studiích zaměřených na specifickou formu pohybu.

Cítíme hlad a zájem o takové nářadí. Nebaví nás to jen poslouchat, chceme s tím pohnout. A tak jsme TADY!

Můžeš si to dovolit!

Kup si konečně to nejlepší, co potřebuješ pro svoje podnikání nebo kondičku.

„Jedinou možností jak se zbavit pokušení, je podlehnout mu.“ (Oscar Wilde)

Tiguar nářadí

Tápání je minulost. Teď jsme tu my

No jasně, že je to přesně ono. Všechno, co potřebuješ, jestli jsi fitness profesionál – podnikatel, instruktor, nadšený hobík.

Taky nám dalo pořádnou práci tak širokou nabídku špičkového profesionálního, ale zároveň cenově dostupného nářadí a pomůcek pro náš e-shop shromáždit.

Během posledního roku jsme oslovili několik nadnárodních společností a požádali je o spolupráci při vytváření komplexního e-shopu nabízejícího ucelené portfolio produktů, které jsou v moderních fitness centrech nezbytnou součástí vybavení.

Nic tak neničí lidské tělo, jako trvalá nečinnost. (Aristotelés ze Stageiry)

Všechno fitness nářadí na jednom místě

tiguar-fitko

Odkud ty všechny věci jsou? Poskládali jsme produkty z Anglie, Belgie, Německa a dalších států. Teď jsou všechny pohromadě na jednom místě. Jen po nich sáhnout a použít je ve prospěch fyzické i psychické kondice, síly a zdraví vašich klientů.

Ok, v domácí posilovně fungují samozřejmě taky!

Pevně věříme… Ne! Víme to absolutně jistě, že na našem e-shopu najdeš všechno, co pro kvalitní trénink potřebuješ a budeme vzájemně dlouhodobě spolupracovat.

Rádi zajistíme kompletní dodávku vybavení a pomůžeme Ti s úspěšným provozováním kvalitního fitness centra v České republice nebo na Slovensku.

Pohyb je radost a naše produkty jsou připravené pro vaše klienty. Aby byli spokojení a hlavně se vraceli.

Váš tým VYBAVENÍ FITNESS