AEROBICMANIA 2016 – TO NEJLEPŠÍ OD TĚCH NEJLEPŠÍCH!

Oficiálně ukončen a oficiálně prohlášen za úspěšný – 15. ročník mezinárodního kongresu Aerobicmania. To nejlepší ze světového a českého aerobicu. 1 den, 15 instruktorů, 25 lekcí, 3 přednášky, zhruba 500 lidí  a šelma mezi fitness vybavením TIGUAR.

dscn4159

AEROBIC PRO KAŽDÉHO

Celým Brnem otřásala taneční hudba! Univerzitní park v Bohunicích žil v sobotu 15. října jenom a pouze aerobikem. Na kongres Aerobicmania se sjelo zhruba 500 lidí z Česka, Slovenska, Polska, Německa a Rakouska. Ať je přilákalo kvalitní cvičení, mezinárodně známí instruktoři nebo pouhá radost z pohybu, rozhodně si přišli na své.

ondrasek

„Je jedno kolik vám je let. Jezdí sem lidé všech věkových kategorií. Nejmladším ještě ani není dvacet a nejstarší paní už má přes sedmdesát. A navíc jezdí pravidelně každý rok,“ říká jeden z pořadatelů Roman Ondrášek.

VŠECHNO CO AEROBIC NABÍZÍ NA JEDNOM MÍSTĚ

Aerobicmania je oblíbená mezi obyčejnými sportovci i mezi instruktory, kteří tady chtějí získat inspiraci a něco nového se naučit. Jednotlivé lekce vedli úspěšní sportovci jako Lenka Velínská, Katia Vasilenko nebo Pawel Oracz. Tradičně se cvičilo v několika sálech zaměřených na step, dance, bodywork a bodymind s fantastickým nářadím TIGUAR . Všichni si tak mohli vyzkoušet cvičit na designových stepech, podložkách nebo s válcemi a overbally. Cvičit se začalo už v deset a končilo se po osmnácté hodině. Kdo zvládl celý maraton – klobouk dolů. Za jeden den se dalo stihnout až sedm lekcí!img_0051

Nezáleží na tom, jestli jste přijeli ze severu nebo z jihu, jestli jste profíci nebo nadšenci a vůbec nehraje roli, kolik vám je let. V sobotu na Aerobicmanii to bylo všechno jedno. Důležitý byl pouze úsměv, dobrá nálada a hlavně – sdílená radost z pohybu.

dscn4117

„Je to akce, která je tady TOP. Mám ji hrozně ráda. Je tady super atmoška, lidi jsou usměvaví. Prostě mě to tady baví,“ s úsměvem dodáva Iva Mojžíšková.

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *