Tipy na fitness dárky pod stromeček. Za pár korun hodně muziky!

Nezpůsobí vám vítr v peněžence, ani nevybílí konto. Jsou užitečné, barevné, veselé a je s nimi (skoro nekonečná) zábava. Že takové dárky ani neexistují? To je omyl. Darujte letos pod stromeček fitness dárek. A pokud nevíte „KOMU/CO“, tak tady jsou extra tipy.

Pořízením fitness dárku dáváte mnohem víc, než si myslíte

Když bude obdarovaný pravidelně cvičit (a teď už existuje moderní a zábavné nářadí, které k tomu přímo vybízí), zlepší se mu nálada.

Podle odborníků stačí 20 minut tréninku denně, aby se do těla vyplavovaly hormony, díky kterým se výrazně pozitivnějšímu rozpoložení nedá zabránit!

Endorfiny, adrenalin, testosteron

Celou tuhle „partu“ balíte s fitness dárkem do krabice společně a to není málo!

Jaké dárky muži nejvíc ocení?

  • hračky (ale to vám asi na rovinu nepřiznají)
  • originální zážitky
  • praktické věci, které se dají hned využít.

A teď dobrá zpráva. Když jim pořídíte fitness dárek, všechny tyhle tři přednosti se spojí!
Muži, až na výjimky, nejsou materialisté. Daleko víc, než spoustu věcí, k Vánocům ocení jeden dárek, který je bude bavit.

Věděli jste, že jen jeden z pěti mužů si podle statistik stěžuje na to, co mu vybrala partnerka pod stromeček?

PRO NĚHO

Mužům z rodiny (určitě to nemusí být jen partner, ale klidně i dorůstající puberťák, kamarád nebo akční děda), darujte TRX® HOME2 GYM ORIGINÁL (NEJNOVĚJŠÍ MODEL)

TRX® HOME závěsný systém = fitko v jednom sáčku!

Jde o originální nářadí využívající pouze vlastní hmotnost cvičence. Zátěž si tak lze snadno upravit nastavením polohy těla. Obrovskou výhodou je to, že si můžete toto „fitko“ vzít s sebou kamkoliv, ať už letíte na druhý konec světa nebo jedete na víkend na chalupu.

Koupit TRX® HOME

Tiguar Kettlebells jsou určené pro všechny, kteří touží po zvýšení svalové síly a vytrvalosti.

Tiguar Kettlebells pro siláky

A kdo by něco takového pod stromeček nechtěl, že? 🙂 Teď už s nimi stačí jen začít cvičit. Mimochodem, nářadí Tiguar má úžasný design, v žádném pokoji neudělá ostudu a vůbec není nutné schovávat ho pod postel nebo do skříně.

Koupit Kettlebell

Revoluční reakční světla Blazepod oživí váš trénink a získá tak opravdový náboj.

Reakční světla Blazepod zabaví každého

Skvělá novinka Blazepod zažívá obrovský boom ve fitness oboru. Dopřejte svému protějšku pořádnou dávku potu a trénink s reakčními světly, ať už venku nebo doma. Tohle je fakt pecka. Budete mít lepší reakce, koordinaci a soupeři se začnou třást. Na výběr je z několika variant.

Koupit reakční světla Blazepod

PRO NI

Žádné rychlovarné konvice, žehličky, vouchery ze slevových portálů nebo last minute šperky ulovené v záchvatu bezradného zoufalství. Pořiďte fitness dárek, který je praktický a krásný zároveň. Tiguar nabízí spoustu variant nářadí, ze kterého vybírat. Všechny kousky jsou provedeny v atraktivních moderních barvách.

Je vaše milá příznivkyní aerobicu? Pak aerobic dárky, se kterými se nemůžete splést, najdete TADY.

Tiguar step si zamiluje každá žena

Darujte třeba růžový Tiguar step a díky němu brzy uvidíte krásné nohy a zadeček. Víc než polovina žen na planetě je s těmito partiemi nespokojená, proto by Ježíšek mohl zabodovat.

Koupit STEP – růžový

Jóga je čím dál populárnější. Každou ženu určitě potěší velký výběr našich setů na jógu či pilates.

Set na jógu či pilates je trefou do černého

Na výběr je z více než desítek setů a za ušetřené kačky můžete vybrat něco navíc z dalších pomůcek na jógu. Nejpopulárnější jsou podložky mandala a také nový korkový jóga blok.

Koupit set na jógu / pilates

Kdo by neznal tuto zajímavou kopuli? Perfektní balanční pomůcka pro posílení středu těla, zlepšení stability a celkové koordinace. Pokud na ni pustíte i své děti, určitě se vyřádí taky 😉

BOSU by nemělo chybět v žádné domácnosti

Nový, BOSU® Nexgen Home s texturovaným designem a silnou blánou je zaměřený na maximální funčnost, proto ho lze využít co nejefektivněji. Umožňuje udržení přesné pozice těla při cvičení, pohyblivost, sílu, BodyCORE, rovnováhu a mobilitu.

Koupit BOSU Nexgen Home

PRO NĚHO I PRO NI

Žádné rychlovarné konvice, žehličky, vouchery ze slevových portálů nebo last minute šperky ulovené v záchvatu.

FLOWIN® pro vyrýsovanou postavu

Kdo by neznal tuto zajímavou kopuli? Perfektní balanční pomůcka pro posílení středu těla, zlepšení stability a celkové koordinace. Pokud na ni pustíte i své děti, určitě se vyřádí taky 😉

Koupit FLOWIN PRO

DÁRKOVÝ POUKAZ – dárek, který potěší každého

Ideální dárek, pokud Vám došla fantazie 😉 Vybírat můžete ze čtyř variant, které brzy spustíme na eshopu:.

A CO OSTATNÍ?

Dnes již trochu opomíjená fitness pomůcka, na kterou by se však nemělo zapomínat. Švihadlo je skvělý dárek, se kterým lze cvičit kdekoliv a budovat si tak perfektní kondičku.

Děti a hlavně puberťáci nesnášejí nudu

Přitahuje je všechno akční, barevné, cool… Neměli by trénovat s žádnou velkou zátěží, ideální je trénink s vlastní vahou. Pokud máte zahradu nebo dům (případně bydlíte někde, kde jsou vyšší stropy), vyberte některé z rychlostních švihadel. Není švihadlo jako švihadlo.

Rychlostní švihadlo pro každé dítko

Tzv. double-unders = švihadlo při jednom vašem výskoku dvakrát proběhne pod vámi. Je tedy velice populární u vyznavačů crossfitového tréninku nebo se skvěle hodí do intenzivních kruhových tréninků. Hodí se úplně každému dítěti, které se věnuje sportu. Nebo které teprve potřebujete vytáhnout od počítače!

Koupit švihadlo

Ani starší lidé by neměli vysedávat u televize zbytečně dlouho

Trochu je díky Ježíškovi rozhýbejte. Ale šetrně. Ocení pomůcky určené původně na pilates nebo jógu. Například Tiguar pěnový válec.

Foam roller cviky

Pěnové válce nejen pro babičku i dědu

Kdo by neznal tuto zajímavou kopuli? Perfektní balanční pomůcka pro posílení středu těla, zlepšení stability a celkové koordinace. Pokud na ni pustíte i své děti, určitě se vyřádí taky 😉

Koupit pěnový válec

modra mandala

Podložka pro každodenní cvičení

Starší lidé mívají obavy z nestability, ale tahle mandala podložka je znovu přesvědčí, že není čeho se bát. Je totiž vyrobena ze směsi gumy a PVC vysoké kvality, obsahuje velice kvalitní proti-skluzový materiál.

Koupit podložku na cvičení

A kamarádi?

Těm dejte jasně najevo, co pro vás znamenají.

cvicebni mic

Gymnastickým míčem potěšíte každého

Díky gymnastickému cvičebnímu míči (umožňuje zlepšení držení těla a posílení břišních i zádových svalů) naznačte přátelům, že Vám na jejich zdraví záleží. Vaše kamarádství může expandovat (vzkaz přes expander) a kdyby bylo nutné, jsou tu kotníková závaží pro získání větší síly a odolnosti.

Vybrat gymnastický míč

NÁŠ TIP

Ke všem fitness dárkům nezapomeňte zabalit hlavně SEBE. Přidejte kartičku s jasným vzkazem, kdy si najdete čas a budete sportovat společně. Pro prarodiče to bude nejlepší dárek vůbec. Uvidíte.

Vanoce 2020_eshop

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *