Šelma TIGUAR vyráží do Brna na FITNESSMANII

Už se to blíží. Univerzitní kampus v Brně-Bohunicích ovládne v sobotu 15. října taneční a fitness hudba! Proběhne tady jedna z největších a nejprestižnějších akcí v Česku – kongres aerobicmania.cz. Přijďte si zacvičit, poradit se s odborníky a nakoupit vybavení za zvýhodněné ceny.

Kongres aerobicmania tradičně nabízí to nejlepší ze světa aerobiku, fitness a body&mind. I letos se do Brna sjedou zahraniční hvězdy jako Katia Vasilenko nebo Pawel Oracz. Z českých sportovců samozřejmě nebude chybět Lenka Velínská s Romanem Odráškem. Novinkou letošního ročníku jsou workshopy a přednášky, které budou probíhat paralelně se cvičebním programem.

aerobicmania

Prezentovat se budou i různé sportovní značky, mezi které patří taky TIGUAR, hlavní partner akce. U stánku vybavenifitness.cz  najdete po celou sobotu širokou nabídku taneční fitness hudby, ale taky fitness pomůcek jako podložky na cvičení, pomůcky na pilates, zátěžové vaky, kettlebelly nebo stepy a medicinbály . Šelmu TIGUAR si budete moci nejen vyzkoušet, ale taky zakoupit za zvýhodněnou cenu.

bez-nazvu-2

Značka Tiguar  v sobě jedinečným způsobem kloubí kvalitu, design a barvy. Má v sobě vlastnosti tygra i jaguára. Nářadí je rozdělené do čtyř základních barev a několika hmotnostních stupňů. Díky speciálnímu antibakteriálnímu systému se snadno udržuje v čistotě. Moderní technologie jsou zárukou dlouhé trvanlivosti a spolehlivosti. Tiguar posouvá lekce funkčního tréninku, jógy, pilates nebo silového tréninku o úroveň výš.

tiguar

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *