| |

FLOW TONIC – cvičení, které vás bude bavit!

flow tonicHledáte zajímavý způsob cvičení, který jste ještě nevyzkoušeli? Nechcete hopsat na lekcích, které vás moc nebaví, ale přitom se chcete zapotit a dát si do těla? Pak pro vás může být FLOW TONIC tím pravým.

V zahraničí zažil tento tréninkový program velký boom a u nás si již několik let buduje čím dál větší klientelu a oblíbenost. Při FLOW TONICu si protáhnete celé tělo a ještě ho plynule posílíte. I když se to nezdá, FLOW TONIC je pěkná makačka. Vyzkoušejte a uvidíte sami ;-).

Cvičení FLOW TONIC vychází z oblíbeného cvičení zvaného Flowin, od kterého se liší tím, že využíváte celou plochu podlahy, nikoliv jen plochu podložky. Zapojujete při něm takřka všechny svalové skupiny, ale zejména svaly středu těla. FLOW TONIC využívá vlastní váhy těla, čímž může být na první pohled lehké klouzání opravdu náročným cvičením.

Speciální pomůckou jsou disky, kterými kloužete po podlaze a dle poloh těla si sami nastavujete náročnost cviků. Na inovaci tohoto tréninkového programu má největší podíl Lucia Nirmala Schmidt, která se na jeho vývoji podílela s celou řadou odborníků. Hudební společnost Move-Ya ve spolupráci právě s Lucií vytvořila několik zajímavých hudebních titulů přímo pro hodiny Flow Tonicu. Protože s tou správnou motivační hudbou si užijete cvičení opravdu naplno!

FLOW TONIC je zpevňující silové cvičení, které vám pomůže k lepší ohebnosti a pružnosti těla. Nehrozí problémy s páteří či klouby, pro tyto oblasti má naopak FLOW TONIC velmi pozitivní vliv. Plynulé pohyby klouzavých podložek a tím i těla, přináší posílí všechny svalové skupiny. Tím, že je na výběr opravdu široká paleta cviků, nehrozí, že se budete nudit. Spíše naopak. Vyzkoušíte si různé polohy těla, které mohou být pro vaše zdraví více než prospěšné a ještě otestujete vaše pohybové možnosti. Věděli jste, že s FLOW TONIC můžete cvičit i pilates?

pilates-flowtonic-6Ke cvičení FLOW TONICu si můžete pustit hudbu, speciálně vyvinutou pro tyto účely. Na eshopu vybavenifitness.cz najdete hned několik titulů, které jsou namixované od předních odborníků. Ať to je již zmiňovaná Lucia Nirmala Schmidt nebo cvičitelka Gunda Slomka. CD kompilace pro FLOW TONIC a FLOWIN si můžete na našem eshopu předem poslechnout.

FLOW TONIC je zajímavý typ cvičení, který jistě stojí za zkoušku. Můžete jej cvičit jak ve fitku, tak i v pohodlí vašeho domova. Věříme, že v něm třeba do budoucna najdete jeho skryté kouzlo, které vás chytne natolik, že si toto cvičení s vlastní vahou těla prostě zamilujete..

MG_9250-web

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *