12 minutový HIIT trénink pro vyrýsované břicho a pevný zadek

Toto cvičení je silně zaměřeno na břišní svaly a zadek, ale přinese také kompletní spálení kalorií. Pro efektivní a rychlé výsledky je HIIT tím nejlepším tréninkem, do kterého se můžete rovnou pustit. Neodkládejte cvičení na zítřek, začněte ještě dnes.

Chcete-li výzvu zvládnout a dosáhnout rychlejších výsledků, přidejte k tomuto cvičení závaží na kotníky a zápěstí nebo zvažte rovnou i zátěžovou vestu. Přidáte-li svému tělu nadbytečnou váhu, budete mít volné ruce pro rovnováhu a zároveň podpoříte silový trénink. Zvýšíte svou sílu a vytrvalost a pomůže si vybudovat dlouhé, štíhlé svaly. Díky HIIT budete navíc spalovat tuky, což přinese kýžené hubnutí.

Stačí jen na 12 minut denně na to, abyste pro své tělo něco udělali. Kromě pěkných křivek zpevníte i střed těla a při pravidelném cvičení je zaručeno i shození nějakých těch přebytečných kil. Mrkněte na video a cvičte podle světových master trenérů.

Rádi byste cvičili pravidelně a chcete si zařídit své domácí fitko? K tomu budete potřebovat základní fitness pomůcky a osvědčené tréninkové nářadí. Mrkněte do našeho e-shopu a vyberte si přehledně vše, co budete potřebovat a s čím budete chtít cvičit. Máme široký výběr pomůcek za skvělé ceny.

.

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *