|

KAŽDÝ JE PRO NĚKOHO NEPOSTRADATELNÝ

David Huf, Vašek Krejčík, Vláďa Valouch, Jakub Strakoš, David Holzer a Dan Müller – tato šestice znovu dokázala, že všichni JSOU NEPOSTRADATELNÍ. Potvrdit jim to v sobotu 5. listopadu do haly Jedenácka na pražském Chodově přišlo 500 nadšených sportovců.

nepostradatelni

Atmosféra byla neuvěřitelná už od samého začátku. Sportovní hala doslova pulzovala energií! Na pódiu se postupně vystřídali všichni instruktoři, kteří na hudbu z Vybavenifitness.cz předvedli doslova to nejlepší, co bylo v jejich silách. Po úvodním rozehřátí rozproudil energii David Huf, který si nachystal lekci svého famózního Kickbox aerobiku. Vašek Krejčík nastoupil na pódiu s větou: „Když nebudete vědět, točte se. Já to dělám taky tak!“ Od začátku ale bylo jasné, že si svoji sestavu Energy Dance skvěle promyslel a dostal celou tělocvičnu do varu. Fantastickou choreografii si připravil i Dan Holzer a tak všechny přesvědčil, že aerobik rozhodně není mrtvý ani nudný. Ani končit se nikomu nechtělo a celou sestavu opakovalo 500 nadšenců pořád dokola.

panorama

Během přestávek vystoupily s krátkým programem třeba Kytičky z pardubického studia nebo mistryně Super Heroes. Gravitační zákony popírala skupina breakdance – jestli si můžu půjčit slovo moderátora celé akce – Crazy Breakers. Protože se zrovna při tomto vystoupení porouchala technika, pohotově a fantasticky se o hudební doprovod postaral právě moderátor En.Dru! O to větší následoval potlesk.

kyticky

PŘEKVAPENÍ PŘIŠLO V BÍLÉM

O překvapení se postarala Olga Šípková, která místo cvičebního trikotu přišla na pódium v nádherných bílých šatech. Doprovodil ji její taneční partner ze StarDance Marek Dědík a společně předvedli svoje dechberoucí tango.

Celý den spěl k jednomu jedinému bodu – k momentu, kdy se představí všichni instruktoři najednou. Každý z nich postupně nacvičil kousek choreografie, záverečná pecka ale všechny přikovala k podlaze. Instruktoři se totiž převlékli do bílých košilí a v duchu chlapeckých skupin předvedli famózní taneční vystoupení. Nikdy nekončící potlesk a potlesk nejen vestoje, ale s rukama nad hlavou, nikoho nenechal na pochybách – TIHLE KLUCI JSOU NEPOSTRADATELNÍ!

instruktori

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *