Magnetický tréninkový žebřík dostane váš trénink na vyšší level

Jak získat rychlost, výbušnou a dynamickou sílu a koordinaci? Nejúčinnější metodou je agility i plyometrický trénink! Umožní vám mnohem více využívat elastickou energii protahovacího reflexu. Je to nejúčinnější metoda, jak stimulovat nervové faktory, které podmiňují rychlost vyvinutí síly. Zkrátka je to nejlepší způsob, jak rozvíjet rychlá svalová vlákna.

11aa

Typické příklady plyometrických a agility cviků jsou různé skoky – snožmo, na jedné noze či střídavé poskoky, dále odpichy, přeskoky překážek, či výskoky na bednu, kličkování mezi překážkami atp. K tomuto druhu tréninku je k dispozici také mnoho fitness pomůcek, jako jsou Plyo boxy, různé překážky a kužely, vhodné pro překážkové dráhy a rychlostní žebříky. A právě na ty se dnes zaměříme. Není totiž žebřík jako žebřík.

Magnetický tréninkový žebřík TIGUAR

Tréninkový žebřík Tiguar je univerzální výcviková pomůcka pro všechny sportovce a instruktory. Ale využít ho mohou bez problému i začátečníci. Výhoda, která odlišuje běžný fitness žebřík od tohoto je v jeho funkčnosti a nadčasovém zpracování. Jednotlivé moduly lze totiž pomocí magnetů spojovat do různých sestav přesně podle vašich představ. Vytvoříte si tak nejen podobu běžného žebříku, ale i hromadu dalších kombinací, jež zlepší i vaši koordinaci. S tímto magnetickým žebříkem dostanete vaše tréninky na nový vyšší level. Jednotlivé čtverce (40 x 40cm) lze sestavit dle obtížnosti tréninku, prostoru nebo vašich momentálních schopností.

Tréninkový žebřík Tiguar je mimořádně vhodný pro trénink fotbalistů, tenistů, atletů, volejbalistů, ale i boxerů a jiných sportovců všech fitness úrovní.

Tréninkový žebřík Tiguar a FOTBAL

Základem kondičních tréninků fotbalistů je zmíněná agility. Sportovci musí být rychlí a hbití a právě k tomu slouží žebřík Tiguar, který jim usnadní variabilní možnosti tréninků se spoustou obměn. Podívejte se jak takový trénink může vypadat:

Tréninkový žebřík Tiguar a VOLEJBAL

Ani volejbal není výjimkou, když se jedná o trénink agility. Důležitost rychlých pohybů hraje v zápasech neocenitelnou roli. Podívejte se jak trénovat s žebříkem Tiguar:

Tréninkový žebřík Tiguar a BOJOVÉ SPORTY

Věnujete se bojovým sportům? Pak je pro vás magnetický tréninkový žebřík Tiguar vhodný. Podívejte se, jak ho můžete při svém tréninku použít:

 

Tréninkový žebřík Tiguar a TRÉNINK MOTORIKY

Motorika zahrnuje hrubé a jemné pohyby, jejich koordinaci, celkovou pohyblivost a obratnost. Jste-li například trenérem dětí a mládeže je trénink motoriky pravděpodobně jedním z hlavních cvičení, které s nimi provádíte. Podívejte se, jak při tréninku můžete žebřík Tiguar využít:

Ať už se sportu věnujete profesionálně, jste trenérem nebo vás rychlý pohyb prostě baví a chcete se neustále zlepšovat, je trénink agility tím pravým ořechovým.. a magnetický tréninkový žebřík Tiguar ideální pomůckou, která vám zaručí ty nejlepší možnosti tréninků a především i kýžené výsledky.

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *