|

Představujeme vám lekci Pump fx

Stále přemýšlíte nad tím, zda si vyberete lekci aerobiku, dáte si tak pořádně do těla a zlepšíte tak svoji „kondičku“? Anebo raději zapojíte a zpevníte svaly a své tělo budete podrobovat dřině v posilovně? Co takhle obě cvičení spojit dohromady a dát si tak lekci PUMP FX. V tomto článku vám tuto speciální lekci představíme a i pomůcky, bez kterých se rozhodně neobejdete.pump1

Co je vlastně PUMP FX ?

Skupinové kondiční cvičení, které je zaměřené na vytrvalostní posilování. Kombinujete zde aerobní činnost se sílou a díky tomu můžete očekávat posílení a zpevnění svalů na celém těle. Zapomeňte také na složité choreografie, lekce PUMP FX je rozdělena do posilovacích bloků, kde každý z nich je zaměřen na určitou svalovou partii.
Cvičení přebírá také některé pohyby z posilovny například se v různých blocích setkáte se dřepy, výpady, tlaky a zdvihy. Aby toto cvičení nebylo úplně snadné a obyčejné, je toto cvičení obohaceno o nakládací činku s jednotlivými kotouči.

Co je nakládací činka a jaké máme druhy?

V předchozím odstavci byla zmíněna cvičební pomůcka – Nakládací činka a pro ty kteří nevědí, co to vlastně je, máme krátké vysvětlení. Nakládací činky se prodávají v setech ve spojení barová tyč, tři druhy kotoučů (každý má jinou hmotnost) a pružinové uzávěry. S kotouči a tyčí můžete cvičit zvlášť anebo dohromady. Záleží, jak moc velkou váhu si zvolíte pro jednotlivá cvičení.
U nás máte na výběr hned ze čtyř takových činek, pojďme si je tedy představit.

Nakládací činka Tiguar:

Polyurethanová nakládací činka je vyrobena z velmi kvalitního materiálu s výbornou povrchovou úpravou osy i kotoučů. Hexagonální tvar závaží brání protáčení činky.  Barevné řešení kotoučů umožňuje velmi snadnou orientaci při výběru závaží při atraktivní skupinové lekci. Díky pružinovým uzávěrům, opatřeným systémem „Quick Lock“, můžete snadno a rychle upravovat hmotnost závaží činky, což umožňuje mnoho druhů cvičení.
tiguar

Nakládací činka Tiguar „butterfly design“

Osvěžující design inspirovaný tvarem motýlích křídel se stal inspirací pro krásně designované kotouče na tuto nakládací činku. Právě tento motýlí tvar jim dává nejen vizuální lehkost, ale také přidanou funkčnost – díky ergonomickým úchytům se disky stávají samostatnou cvičební pomůckou. Materiál, který vybrali pro její výrobu je polyuretanová úprava a tak se tato nakládací činka stala téměř nezničitelnou. Takže dámy, pokud si potrpíte na originalitu je tato činka to pravé pro vás!
butterfly design

Physical nakládací činka s gumovými kotouči 2 varianty

Pevné pryžové kotouče se třemi integrovanými ergonomickými madly doplňují dvě varianty nakládací činky. Můžete si vybrat mezi obyčejnou dutou chromovou tyčí či dutou chromovou tyčí pokrytou černým pouzdrem, které umožňuje příjemné a „neklouzavé“ uchycení.
physical1

Physical nakládací činka s polyurethanovými kotouči

Můžeme říci, že tato nakládací činka nepatří mezi designově nejkrásnější, obyčejný černý vzhled kotoučů i tyče působí obyčejně, ale je výbornou variantou pro mužské pohlaví. Pánové ocení polyurethanové kotouče se třemi integrovanými velkými madly a chromovou tyč s ochranným pouzdrem.
physical2

A pro koho jsou lekce PUMP PX vhodné?

pump2Můžeme říci, že lekce jsou vhodné pro všechny lidi, co mají rádi pohyb – sportovce, nesportovce, cvičence s nekoordinovanými pohyby a bolestí zad. Cvičení také posiluje srdce, plíce a krevní oběh, takže PUMP FX je vhodný pro lidi, kteří mají problémy s kardiovaskulárním systém.
Výhodou je, že si můžete sami zvolit, s jakou váhou budete cvičit, aby pro vás nebylo cvičení moc těžké či naopak lehké. Při pravidelném cvičení PUMP FX uvidíte, jak se začnete zlepšovat, zvyšovat si vaše závaží a vyvíjet svalovou sílu. Také vaše tělo se začne tvarovat k nepoznání. A to za to přeci stojí!

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *