Jsou ve svém oboru nejlepší! Jsou NEPOSTRADATELNÍ!

Ve světě fitness a aerobiku se pohybují už víc než dvacet let. Zkušenosti sbírali všude po světě. Stali se lektory, jsou to instruktoři. Jako mistři světa a Evropy rozhodně mají co naučit.

img00008

Akce Nepostradatelní zve všechny sportovní nadšence nehledě na věk. V sobotu 5. listopadu se v rychlém a tanečním tempu bude stejně jako loni otřásat sportovní hala Jedenáctka v Praze na Chodově.

Jde o skutečný aerobic maratón. Na programu je šest padesáti minutových lekcí! Postupně se představí všech šest lektorů, kteří vás rozpohybují ve speciálních choreografiích tanečního aerobiku nebo kickboxu. Naprosto jedinečný moment nastane odpoledne – na jednom pódiu se totiž potkají všichni instruktoři! A jaký si nachystali program? Prý se máme nechat překvapit, ale rozhodně to bude stát za to! Vzkazují.

img00009
O speciální hudební mix se postará DJ Lafayette. Doprovod k jednotlivým lekcím bude mixovat z CD z Vybavenifitness.cz. O přestávkách budou probíhat exhibiční vystoupení a další doprovodný program. Novinky ze světa fitness představí různí partneři akce.

Lektoři:

nepostradatelni

David Huf
Mistr světa a Evropy ve sportovní aerobiku , fitness trenér, life style kouč, v minulosti take lektor a propagátor Kickbox aerobiku v ČR.

Václav Krejčík
Mistr ČR ve sportovním aerobiku, lektor a zakladatel Power Jógy v ČR.

Vladimír Valouch
Mistr světa a Evropy ve sportovním aerobiku, fitness trenér a lektor funkčních forem a dance aerobiku, lídr týmu Strakoš + Valouch + Holzer (SVH).

Jakub Strakoš
Mistr světa a Evropy ve sportovním aerobiku a člen legendární trojice SVH, fitness trenér a lektor funkčních forem.

David Holzer
Mistr světa a evropy ve sportovním aerobiku a člen legendární trojice SVH, fitness trenér a lektor funkčních forem.

Daniel Müller
Lektor a zakladatel mnoha školení lektorů různých forem aerobiku, pilates a fyzio-fitness směrů v ČR.

 

http://www.nepostradatelni.cz/

 

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *