| | |

Fitness nářadí Tiguar – pomůcky pro profesionály i domácí fitko

Produkty nejvyšší kvality za nejlepší ceny? To je nářadí Tiguar. Přesto, že je tato značka na trhu teprve šest let, získala si za tu dobu již mnoho svých příznivců. A to z řad začátečníků, profesionálů i špičkových sportovců.

Tiguar boří zaběhlé způsoby, inspiruje a dává sílu. Propojuje excelentní spojení barev a designu za ceny, které si může dovolit každý. Po letech zkušeností a rozmanitých testů přináší opravdu špičkové produkty, které jsou kvalitou srovnatelné s mnohem dražšími fitness značkami.

tiguar-2017-014-rgb

Tiguar – šelma, která uloví i vaše srdce

Značka Tiguar, která má své kořeny u našich polských sousedů, v sobě odráží vlastnosti tygra a jaguára. Je inteligentní, odvážná a nezávislá. I proto se designeři zaměřili na pestré barvy a atraktivní design cvičebních pomůcek. Především dnes, kdy je funkční trénink na svém vrcholu a jen tak se z něho nehne, je Tiguar tím pravím nářadím, co rozproudí vaši funkční zónu na maximum. Nářadí Tiguar využívá ve svých fitness studiích mnoho trenérů a instruktorů po celém světě a jejich pozitivní ohlasy i nadále zvyšují prestiž samotné značky.

Co je na nářadí Tiguar opravdu skvělé?

  • ergonomické tvary
  • různé hmotnosti a stupně odporu s barevným kódováním
  • snadná údržba
  • moderní a atraktivní design
  • příznivá cena
  • trvanlivost a spolehlivost díky využití moderních technologií
  • antibakteriální systémy
  • čtyři základní a koukavé barvy
  • nejvyšší kvalita provedení

tiguar-05

S nářadím Tiguar si užijete funkční trénink i balanční cvičení

Tiguar má v portfoliu mnoho produktů a neustále je rozšiřuje o další nové a vylepšené řady. Tím, jak jdou kupředu technologie a celkově se mění směr moderní doby, tak jdou vpřed i funkční a estetické vlastnosti cvičebních pomůcek. A Tiguar samozřejmě není pozadu. Užijete si s ním naplno funkční trénink, stejně jako balanční cvičení nebo posilování pro vaše vyrýsované svaly.

Doporučujeme úžasné barevné nakládací činkypodložky na cvičenímíčky na pilates, aerobikové tyče a další produkty. Fitness nářadí Tiguar posune lekce funkčního tréninku, jógy, pilates, aerobicu, body and mind i silového tréninku o level výš! Pusťte Tiguára i do svého fitka, domů, do škol i sportovních klubů a uvidíte, že tréninky vás budou bavit natolik, že se vám nebude chtít ani přestat.

Podívejte se na workout s Tiguar nářadím:

Vybroušené produkty značky Tiguar

KETTLEBELLY

Toužíte po zvýšení svalové síly a vytrvalosti? Zaměřujete se především na ztrátu tělesného tuku a posílení fyzičky? Nebo jen chcete obohatit svůj tréninkový program o nové prvky? Pak právě kettlebelly jsou pro vás tou pravou volbou.

tiguar-kettlebells-4-28-kg

MEDICINBÁLY

V posledních letech nezaznamenala žádná jiná kategorie nářadí pro funkční trénink většího rozmachu než medicinbály. Při cvičení s nimi dokonale posílíte střed těla. Základní cviky – hody a odrazy, posilují dolní i horní končetiny a zádové svaly. Medicinbály se navíc hodí i k silovému a rehabilitačnímu cvičení.

tiguar-medicinbal-s-uchyty-5-10-kg  tiguar-medicinbal-1-4-kg

CVIČEBNÍ MÍČE

Cvičební míče už dnes patří k běžným pomůckám ve školách, fitness centrech i sálech skupinových lekcí. Je to ideální pomůcka pro zapojení hlubokého stabilizačního svalového systému. Zlepšuje celkové držení těla a předchází bolestem náchylnějších partií, např. zad, aniž by se přetěžovaly svaly či klouby. S míčem můžete posilovat břišní i zádové svaly. Obyčejné sezení a pohupování na míči má velký vliv na upevnění zdraví a relaxace.

tiguar-cvicebni-mic-55cm-65-cm-75-cm

TIGUAR STEP

Je velmi těžké vytvořit něco, co je praktické a zároveň přitahuje oko. Konečně máme step, který neklouže po podlaze. Tiguar step pro aerobic je masivní, stabilní a zároveň dokonale amortizuje každý nášlap. Bez ohledu na to, zda je to krok high nebo low impact.

Je dokonale vyvážený, díky svému tvaru velmi bezpečný, a co je také důležité, má hezký design.

tiguar-step3-sliwka-RGB-800px

POWERBAGY

Zátěžové vaky jsou romantickou napodobeninou dřevěných klád používaných americkým námořnictvem. Kvalitní materiály, promyšlené úchyty a rozdílné výplně umožňují mnohem širší použití než dřevěná kláda. Široké spektrum zátěží powerbagů 5-30kg nabízí dostatečný prostor pro trénink začátečníků až vrcholových sportovců.

tiguar-powerbag-all-rgb-800px_1

Se značkou Tiguar neuděláte rozhodně krok vedle…

images4

 

Zdroje: Tiguar, ekspertfitness.com

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *