Multitrax 3D

5 dobrých důvodů, proč ujet na hudbě od Multitraxu

Možná už jste nedoufali, že by někdo přinesl do byznysu s hudbou pro fitness svěží vítr. Ale spletli jste se. Multitrax je ideální parťák pro všechny vaše lekce – od stálice aerobicu až po moderní formy cvičení.

Tady je 5 dobrých důvodů, proč se sázka na něj vyplatí.

Hudba na cvičení Multitrax

1. Frčí na aktuální vlně

Léto je v plném proudu a cédéčka s letošními letními hity už jsou k dostání v našem e-shopu. Jak je to možné? Zkrátka se nespí a mixuje, abyste měli k dispozici to nejlepší.

2. Špičkoví profesionálové

Dobrou muziku pozná kdekdo. Jenže namixovat ji tak, aby vyhovovala jednotlivým zaměřením fitness lekcí je těžký úkol.

Pro Multitrax pracují jen ti nejlepší DJ se zkušenostmi v oboru. Přesně vědí, jaké konkrétní hodnoty BPM (beats per minute, ve střední Evropě také někdy uváděné zkratkou MM) jsou potřeba na danou lekci. Díky téhle hudbě budou vaše hodiny znovu šlapat naplno.

 

3. Konec nudy

Kopirovat trendy, stahovat muziku na nelegálních úložištích a ještě v prapodivné kvalitě… Tomu všemu je konec. Za své peníze získáš absolutní kvalitu a doslova tsuna-mi inspirace, která časem logicky vyprchá každému instruktorovi, který dál nepracuje na svém rozvoji.

Vědí klienti už podvědomě, jaká bude další písnička v pořadí? Dokonale je zaskoč a pusťt něco, co ještě neslyšeli.

4. Možnosti bez hranic

Aerobic, funkční trénink, bosu, písničky na Zumbu, kick-box, step, yoga, dance lekce a dalo by se pokračovat v seznamu hodně dlouho … Multitrax myslel na všechny.

našem e-shopu se snadno zorientuješ a najdeš pro sebe to pravé. Nevíš? Poradíme. Chceš napřed slyšet? Není problém – nikdo nekupuje rád zajíce v pytli. U každého CD jsme pro tebe připravili ukázku. To se hodí. Rozhoduj ušima, rozumem i srdcem.

5. Bonbónky

Připadala ti až doposud všechna CD s hudbou víceméně podobná? Multitrax jde vlastní cestou. Ve speciálních edicích si přijdou na své i skuteční fajnšmekři. K dispozici je například CD s hudbou z filmů.

Nebo hudba oldies

Mrkni na naše podmínky dodání. Na CD nebudete čekat nekonečně dlouhou dobu. Naopak.

Dovalíme ho tak rychle, jak to jen půjde.

Přejeme spoustu energie a radosti z pohybu s novou várkou muziky na Tvých lekcích.

 

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *